Camerata XXI, us presenta i ofereix un seguit de concerts, espectacles familiars i de petit format que hem escollit per combatre aquesta situació actual tant poc favorable per a l’organització d’espectacles i per a la Cultura en general. Els hem actualitzat i recollit en un únic díptic i que us adjuntem.
Conscients de les dificultats actuals per a la programació de qualsevol event, us presentem uns espectacles per a tots els públics, concerts de cambra i petit format que s’adapten tant als espais a l’aire lliure, amb la possibilitat de sonoritzar els concert, com als espais tancats o equipaments de la ciutat. El seu format fa possible l’adaptació als diferents entorn de la ciutat i en facilita la seva organització.
Any rere any, oferim concerts a ajuntaments i programadors, així com activitats per a biblioteques, centres cívics, casals de barri i altres equipaments. Ara us els presentem en un sol díptic. Tenim la voluntat d’acostar la música clàssica a tots els públics d’una manera propera, senzilla i pedagògica. Amb aquesta proposta musical amb un format senzill i distès, Camerata XXI insereix en la creació de nous públics i la introducció de la música clàssica a la ciutadania.
Un dels objectius de la Fundació Camerata XXI és fer arribar la cultura musical arreu del territori, i ho fem amb un projecte que ja està funcionant des de 2007, amb més de 100 concerts per tot el territori. Ara, us els presentem en un díptic actualitzat on podreu conèixer tots els programes que posem a la vostra disposició.
 

Pestanyes