Concert de Misericòrdia al Mercat del Carrilet

font: http://pontdenseula.blogspot.com/2012/06/el-grafit-del-mercat-del-carrilet-de.html
23 de setembre, 18h al Mercat del Carrilet de Reus

El proper divendres 23 de setembre a les 18h, l’Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus, amb el suport de l’Institut Municipal Reus Cultura, durà a terme un concert al Mercat del Carrilet de Reus amb un programa inspirat en la música popular del nostre continent. De la mà d’autors com Biber, Bartók, Holst o Casals, el concert proposa un recorregut per Europa a través de les melodies populars que han inspirat diferents compositors en la història de la música. 

Amb el violinista Cristian Benito al capdavant com a concertino-director, la formació reusenca surt dels teatres per apropar-se a tota la ciutadania en un dels espais tradicionalment essencials per la vida social de pobles i ciutats: el mercat. En aquest cas, el Mercat del Carrilet canviarà el xivarri de les parades i l’anar i venir de gent per un concert festiu i lleuger per celebrar les Festes de Misericòrdia.

A més, aquesta actuació inclourà l’estrena a Catalunya de la Suite de Danses Andorranes d’Albert Gumí gràcies a la col·laboració amb la Fundació ONCA (Orquestra Nacional d’Andorra). 

L’entrada és lliure i la durada del concert serà al voltant dels 60 minuts.

 

Amb el suport de:

 

  

 

 

 

 

 

 

Col·labora: