Amics de Camerata

Formar part com a membre dels amics de Camerata és donar suport a la cultura des de l'àmbit més social i educatiu.

Junts, formen una comunitat que enforteix l’esperit de Camerata XXI. Uniu-vos i formeu part d’una família de simpatitzants que comparteixen un amor mutu per la música i una passió pel treball de Camerata XXI. Podeu formar part com Amic, com Associat o com Ambaixador de Camerata XXI

Uneix-te

LSO Discovery young violinists

Uniu-vos avui als Amics de Camerata XXI  i aprofundeix en l'activitat de l'Orquestra.

Uneix-te

 

Renova

Friends socialising

Renoveu la donació com Amics per continuar amb el vostre generós suport.

Renova

 

Regala

LSO PATRONS 500 332

Feu un regal "Amic de Camerata" a un  amant de la música, sigui quina sigui l’ocasió.

Regala

 

Apropa’t

Marin Alsop in rehearsal

Apropa't amb un primer donatiu i donaràs suport a les activitats de Camerata XXI.

Apropa’t

Una gran ajuda per molt poc...

De totes les aportacions que feu us podreu deduir fins al 75 % de la vostra donació. Per una aportació de 100 €, vosaltres aportareu la quantitat de 25 € i l'estat aportarà els 75 € restants. Recordeu de demanar la declaració del donatiu perquè pugueu gaudir del benefici fiscal que us correspon. 

I que t’aportarà molt...

Els nostres Amics comparteixen els nostres èxits i ens ajuden a anar més lluny amb les nostres ambicions. Oferim als  Amics de CAMERATA una àmplia gamma d’avantatges, permetent-los crear una associació personal amb CAMERATA.

Uniu-vos a nosaltres i tindreu una visió global del treball de la Fundació Camerata XXI a través d’esdeveniments periòdics, actualitzacions sobre les nostres activitats i oportunitats de conèixer músics de l'orquestra. Formeu part d’una família molt especial que comparteix un amor mutu per la música i la passió pel treball de Camerata. 

La vostra participació proporcionarà un suport crucial a la nostra temporada de concerts reusencs, a les nostres actuacions arreu i al nostre programa d’activitats socials i educatives.

Amic, Associat o Ambaixador.

Tria la que s'adapti millor a tu.

 

Pestanyes