Els projectes

Ajuda'ns a fer un pas ferm cap al futur de Camerata. La vostra aportació ens ajudarà a mantenir la programació artística de l'orquestra i serà una garantia per continuar creixent i innovant el programa educatiu i social pioner a la nostra demarcació.

L'orquestra és la punta de l'"iceberg" d'uns projectes educatius i socials sòlids que conformen la base del projecte global.  Els programes al Teatre Fortuny i al Teatre Bartrina són la conseqüencia d'un treball de base que per a la Fundació Camerata XXI és indispensable i irrenunciable sense el qual no assoliríem els reptes marcats.

Ajuda'ns i fes una aportació a la programació de l'orquestra. 
La teva col·laboració ens ajudarà a portar solistes i directors d'alt nivell internacional.
Ens donarà més suport per incrementar la programació al Teatre Fortuny i al Teatre Bartrina.
El teu nom estarà lligat al de l'orquestra.
 

 

Projectes en marxa

 
Suport als compositors amb l'encàrrec i edició de partitures

La música és creativitat. I per crear cal al creador, per tant, encarreguem a compositors obres per a ser estrenades amb les nostres formacions. Creiem en els creadors i en la creació com l’eina més potent de desenvolupament personal i cultural. I posem aquestes obres a disposició del sector musical a través de la nostra web.

Ajuda'ns i fes una aportació per encarregar obres als nostres compositors. 
Podeu donar suport a aquest projecte lligant el vostre nom al costat d'una obra o d'un compositor.
 

Colònies Musicals en plena natura

Fins avui hi han passat molts infants, ara ja adolescents o, fins i tot, adults, que han gaudit de l’oportunitat d’aprendre a ESTIMAR la música. Això, que sembla tan abstracte, no és més que, per una banda, el resultat d’interioritzar inconscientment el contacte amb la natura i, per l’altra, d’haver conviscut amb altres nenes i nens. Tot amb el generós quefer de les professores i professors que els assisteixen, no només en les tasques musicals, sinó també en el camí cap a la seva formació integral.

 

Jove Orquestra des de 1996

El Conjunt Orquestral Simfònic (C.O.S.) s’emmarca dins del projecte pedagògic. Un dels principals objectius és el de donar suport als joves músics en la seva formació musical en la vessant instrumental i orquestral. La jove orquestra està integrada per una 50a de joves d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys i que ofereix una continuació de la formació artística, social i cultural.
 
Ajuda'ns i fes una aportació a les Colònies Musicals i a la Jove Orquestra 
El teu suport ens ajudarà a programar més activitats lúdiques i musicals dins de l'estada orquestral.

FES EL DONATIU ARA

 

Programa Educatiu

Els principis educatius de l’Orquestra Camerata XXI Ciutat de Reus són clars: donar en tot moment suport als docents en la seva important tasca educativa, desenvolupar la sensibilitat musical i oferir la màxima qualitat ten la interpretació, posant l’educació musical a l’abast de Tothom. El programa educatiu “Anem a concert amb l’Orquestra Camerata XXI Ciutat de Reus” està dissenyat especialment per a apropar la música al sector educatiu. S’han dissenyat una sèrie de propostes educatives i concerts per a la participació de les escoles al llarg de tot el cicle de PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA.

      

Volem agraïr a la Fundació Pau Casals i a l'Obra Social de "La Caixa" el suport al projecte educatiu. Amb la vostra col·laboració el programa va creixent any rera any. 
 
Ajuda'ns i fes una aportació al programa educatiu "Anem a Concert"
El teu suport ens ajudarà a fer arribar el projecte al sector més desafavorit. Un donatiu de 40 € permet a un alumne assistir a tot el programa educatiu de primària.

FES EL DONATIU ARA

 

Familiars

“Quan ens expliquen un quadre d’El Greco, el perquè d’aquells colors, d’aquelles figures "deformades” i el significat d’aquells símbols o objectes, aquell quadre adquireix davant els nostres ulls una nova dimensió que no havíem pogut copsar abans”. Amb aquesta proposta musical l’Orquestra Camerata Ciutat de Reus ofereix: obrir els ulls i la oïda a la música, explicar-la des de dins, comentant les obres, els autors, els instruments, les curiositats....
L’objectiu d’aquests concerts familiars és facilitar un punt de trobada i donar l’oportunitat per què músics, pares i fills comparteixin conjuntament una experiència musical.
 
Ajuda'ns i fes una aportació als Concerts Familiars
El teu suport ens permet fer més produccions familiars i fer arribar la música d'una forma divertida als més petits de la família.
 
 
 
Música al Territori: Concerts de petit format per viatjar

Una de les prioritats de l’orquestra és fer arribar la cultura musical arreu del territori i principalment als municipis més petits. Apropar les produccions musicals del més alt nivell, possibilitar escoltar els millors solistes i conèixer les grans obres de la literatura musical són lligams ferms que Camerata XXI te amb el territori i els ciutadans. Des de l’orquestra sorgeixen diferents agrupacions destacant, totes elles, pel seu alt nivell tècnic i interpretatiu. La constitució de l’orquestra ha permès reunir als millors músics del territori amb una trajectòria impecable també en l’àmbit de la música de cambra.
 
Ajuda'ns i fes una aportació al territori
La teva col·laboració ens fa arribar a les poblacions més petites.
La cultura ha de ser un bé universal. Tothom hi ha de tenir accés.

FES EL DONATIU ARA