Oportunitats de negoci

L’Orquestra Camerata XXI Ciutat de Reus és una de les forces creatives més potents de Catalunya. 

Residents al Teatre Bartrina i amb un cicle de concerts al Teatre Fortuny, Camerata XXI és una marca global, actuant al camp cultural, educatiu i social, oferint un avantatge competitiu als seus socis corporatius en totes les àrees de negoci. Ens preocupen pels resultats en tots els àmbits de la nostra activitat i estem centrats en el desenvolupament de col·laboracions que tinguin un alt rendiment.

Col·laboradors

Les empreses col·laboradores són els nostres ambaixadors

 

Patrocinadors

Gràcies als que compartiu la nostra visió de futur.
 
Patrocini

Una associació amb Camerata XXI Fundació privada ofereix la possibilitat de buscar reptes i objectius comuns i sempre des de la innovació, la qualitat i l'excel·lència. Cada associació és personalitzada, flexible i se centra en els resultats. Les empreses col·laboradores poden triar donar suport a una activitat o al conjunt dels objectius fundacionals, jugant un paper integral en l’activitat innovadora de Camerata XXI.Agraïment als nostres actuals col·laboradors 

Per obtenir més informació sobre les oportunitats de col·laboració i que s’ajustin als vostres objectius estratègics, poseu-vos en contacte.

Xavier Blanc 

xavierblanc@camerata-xxi.org 

+34 977 342 005