Recordant Camerata XXI.

Deixar un llegat en el teu testament és un dels regals més perdurables que pots fer i garanteix que les generacions futures continuïn tenint accés a l'excel·lent creació musical de l'Orquestra.

Quan arribi el moment adequat per incloure una donació en el vostre testament, recordeu-nos i considereu ser membre de la família de tutors de l'Orquestra. Tota aportació, gran o petita, és molt apreciada i marcarà la diferència per al futur de Camerata. Amb aquest compromís durador, deixareu el vostre llegat musical perquè les futures generacions en gaudeixin.

Com deixar un llegat.

Deixar una herència a Camerata XXI al vostre testament és fàcil d’organitzar i és una de les formes més flexibles de donar. En considerar la vostra donació en escriure la vostra Voluntat, us recomanem que sol·liciteu l’assessorament d’un professional que us pugui proporcionar orientació detallada sobre els diversos tipus d'herència. Per exemple, és possible que vulgueu deixar a Camerata XXI una proporció de la vostra propietat residencial, una quantitat específica o una donació d’un actiu.

Si ja heu escrit el vostre testament i voleu incloure una herència o donació a Camerata XXI,  podeu fer una addició incloent una nota d'esmena a la vostra voluntat existent.

Les donacions en herència són molt valuoses per a Camerata i es dirigeixen preferentment al Fons de dotació de Camerata per ajudar a construir un futur segur per a l'Orquestra.

Beneficis

Com que Fundació Camerata XXI és una entitat sense ànim de lucre, les aportacions a l’Orquestra són deduïbles abans de calcular l’impost de successions, reduint l’import total de l’impost sobre herències.

Moltíssimes gràcies si heu decidit deixar un llegat a Camerata XXI, o si teniu en compte recordar a l'Orquestra d'aquesta manera significativa, ens agradaria, si bé no hi ha cap obligació, que ens féssiu coneixedors de les vostres intencions, us agradaria tenir l’oportunitat d’agrair-vos el vostre suport i de mantenir-vos informat del treball de Camerata XXI.

Per informar-nos de les vostres intencions o per parlar sobre el fet de deixar un llegat a Camerata XXI, contacteu amb:

Xavier Blanc
+434 977 342 005